River Café

River Café är en av New Yorks i särklass elegantaste restauranger och de serverar enbart mat tillagad av de allra bästa och ofta sällsynta råvarorna. Att äta på River Café är en magisk upplevelse. Allting är uttänkt perfekt in i minsta detalj för att du ska få erfara den bästa av matupplevelser. Maten, utsikten och servicen är i toppklass. Detta har lett till att River Café har vunnit många viktiga utmärkelser som till exempel en Michelinstjärna, Ivy Award of Distinction och The Restaurant Hall of Fame Award. Om du har någonting att fira under din vistelse i New York är detta den självklara platsen att göra det på.

River Café är beläget vid hamnen i Brooklyn, på 1 Water Street, och från lokalen har du en av de mest magnifika vyerna över Manhattan och frihetsgudinnan. På menyn hittar du delikatesser som hummer, lamm och ankbröst. Restaurangen erbjuder även en imponerande vinlista och har vunnit flera utmärkelser för denna. Eftersom River Cafés signum är elegans ser de gärna att manliga besökare klär sig i kavaj efter kl. 17. 

Olyckligtvis är restaurangen stängd tillfälligt för reparation och städning efter orkanen Sandy, men den kommer snarast att återgå till normala öppetider. När River Café öppnar igen bör du se till att få uppleva denna drömrestaurang, så håll ögonen öppna. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan