Pastis

Det är inte utan anledning som den omåttligt populära franska bistron Pastis har nått ett erkännande i världklass. Att stöta på kändisar därinne är inte ovanligt. Restaurangen ligger på 9 Ninth Avenue i det trendiga Meatpacking District och öppnades av engelska Keith McNally 1999. Restaurangen har generösa öppetider då de öppnar kl. 08.00 varje morgon och stänger vid 01.00 på vardagar och kl. 03.00 under helgerna. 

Menyn är traditionellt fransk och skiljer sig något för frukost, lunch och middag, men vilken tid på dagen som du än väljer att besöka restaurangen kommer du att finna en mängd inspirerande rätter som får det att vattnas i munnen, löksoppan och steak frites med bearnaisesås är några av våra favoriter. Att gå in på Pastis är som att gå in på ett gammeldags franskt café och atmosfären är både livlig och trivsam på samma gång. Det är ett perfekt ställe att gå och ha kul med sina vänner och för att titta på New Yorks innefolk. 

Pastis mat är mycket vällagad och priserna är måttliga vilket också bidrar till att göra detta ställe till ett av New Yorks favoriter. Om du vill vara säker på att få bord utan att vänta så rekommenderar vi att boka innan. Under säsong finns även en uteservering tillgänglig, så om möjligheten finns, försök att få bord där. Ett besök hos Pastis är ett måste under New York-resan och du kommer inte att ångra dig. 

Öppettider: mån-ons 08.00 - 01.00, tors 08.00 - 02.00, fre-lör 08.00 - 03.00, sön 09.00 - 01.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan