Mesa Grill

Mesa Grill sköts under ledning av talangfulle Bobby Flay, som är känd från både TV och för sina prisbelönta kokböcker. Hos trendiga Mesa Grill är det självklart grillat som står i fokus och detta tillsammans med härliga, eldiga influenser från sydvästra USA. Hos Bobby Flay och Mesa Grill kommer du att kunna njuta av grillat tillsammans med hemmalagade såser som du senare även kommer att kunna ta med dig hem. Mesa Grill säljer inte bara de ljuvliga grillsåserna utan du kan även köpa med dig någon eller några av Bobby Flays signerade kokböcker för att lära dig att bli en grillmästare hemma du med. Bobby Flay har även skapat en serie med köksredskap och porslin, perfekta för grillfesten. 

Precis som allt annat hos Mesa Grill är servicen professionell och uppmärksam. Du hittar Mesa Grill på 102 5th Avenue och restaurangen är öppen dagligen för brunch, lunch och middag. Det här är den rätta platsen för alla som älskar grillat med sting i och som vill prova perfekt grillning från en av Amerikas kändaste kockar.

Hos Mesa Grill kommer du att erfara en grillupplevelse som du sent kommer att glömma, så se till att boka bord snarast för att inte missa din chans att njuta av det bästa från Bobby Flay.

Öppettider: mån-fre 12.00 - 14.30, mån-tors, sön 17.30 - 22.30, fre 17.30 - 23.00, lör 11.30 - 14.30, lör 17.00 - 23.00, sön 11.30 - 15.0

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan