Grand Central Oyster Bar

Grand Central Oyster Bar har all anedning att fira. I år, 2013, fyller de 100 år och detta hyllas med fantastiska erbjudanden på deras fenomenala skaldjur. För alla dem som älskar ostron och andra skaldjur är detta den rätta platsen att gå till. Restaurangen sätter prestige i att servera de allra färskaste skaldjur i en mängd olika varianter. Men Grand Central Oyster Bar serverar även andra alternativt för personer i sällskapet med annorlunda preferenser som exempelvis kött, kyckling och fisk. Lokalen hyser 440 platser och har många stamkunder som återkommer även dagligen för att få njuta av de 35-40 olika sorters dagsfärska ostron som erbjuds.

Grand Central Oyster Bar hittar du, som namnet även påpekar, längst ned i den kända stationen Grand Central Terminal. Lokalen är storslagen med marmorpelare och ett mycket vackert, kaklat tak. Restaurangen är öppen måndag till fredag från 11.30 till 21.30, samt lördagar mellan 12.00-21.30. På söndagar håller restaurangen stängt. Grand Central Oyster Bar erbjuder Happy Hour måndag till onsdag mellan kl 16.30-19.00 och lördagar från kl.13.00 till 17.00. Då kan du njuta av deras fantastiska otron för bara $1.25 styck, en öl för $4, ett glas vin för $6 eller martinis för $8. 

Detta är en historisk restaurang i New York som håller mycket hög klass utan att för den sakens skull vara snobbig. Om du gillar skaldjur är denna restaurang ett måste och när du väl besökt den en gång kommer du att vilja återvända många fler gånger, för Grand Central Oyster Bar är en himmelsk plats ovan havsytan.

Öppettider: mån-fre 11.30 - 21.30, lör 12.00 - 21.30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan