Gabriela's

Den mexikanska maten är mycket omtyckt världen över och i New York är utbudet stort av restauranger med influenser från grannlandet. Den bästa mexikanska maten hittar du dock hos Gabriela's som ligger på 688 Colombus Avenue. Menyn inspereras av tex-mex och de serverar klassiker som burritos, quesadillas och fajitas, allt tillagat enbart med de finaste råvarorna. 

Gabriela's passar utmärkt för familjer och större grupper som vill äta tillsammans då det är en stor restaurang med många bord och glad och vänlig stämning. Du kommer att ha roligt och få njuta av god mat till humana priser. Under sommaren finns även en innegård tillgänglig att sitta och äta i. 

Gabriela's är även en tequila-bar och har ett stort utbud av olika sorter och märken. De serverar de mest spännande smaker av margaritas som du kan tänka dig. Börja gärna din måltid med en drink före maten samtidigt som du tittar igenom menyn i lugn och ro. Gabriela's är öppen varje dag för brunch, lunch och middag. Öppetiderna är måndag till torsdag från kl. 11.30-23.00, fredag 11.30-00.00, lördag 11.00-00.00 och söndag från kl. 11.00-23.00. Baren stänger en timme senare än köket varje dag. Om du är ute efter välsmakande mexikansk mat i New York, besök Gabriela's, du kommer inte att ångra dig.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan