Dumpling Man

Dumpling Man är en favorit som inte bör missas i New York. Denna unika restaurang serverar dumplings för alla smaker och de är alltid lika färska eftersom de tillagas på beställning. Dumpling Man fokuserar på dumplings från norra Asien och är framställda med en perfekt mix av kött, grönsaker och deg gjord av mjöl och vatten. Självklart serveras även vegetariska alternativ och eftersom degen inte innehåller vare sig ägg eller smör passar detta ställe även perfekt för veganer. Du kan välja att få dina dumplings kokta, ångade eller friterade, fast på ett speciellt sätt som gör maten lättare och mindre fet.

Du kan beställa dumplings antingen styckvis eller i omgångar av 6 eller 10 stycken. Om du kommer till restaurangen i ett sällskap kan det vara en god idé att beställa lite av varje för att prova på alla smaker och hitta dina egna favoriter. Dumpling Man ligger på 100 st Marks Place och är öppet måndag till torsdag från kl. 12.00 till 23.00. Från fredag till söndag är restaurangen öppen från 12.00 till 00.30.

Eftersom de är så specialiserade på det som de gör, är det svårt att hitta bättre dumplings än hos Dumpling Man, för detta är en av Asiens pärlor i New York.

Öppettider: mån-sön 17.30 - 22.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan