Carmine's Midtown

Carmine's är den typiska italienska familjerestaurangen som aldrig kommer att göra dig besviken. Här är det trevligt att äta för både stora och små och portionerna är rejält tilltagna för att man lätt ska kunna dela, precis som hemma hos en italiensk familj. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att gå hungrig därifrån. Carmine's har flera restauranger runt om i landet och två stycken av dem finner man i New York, på 200 West 44th Street i teaterdistriktet och 2450 Broadway på Upper West Side.

Carmine's erbjuder en omfattande meny med det allra bästa från det italienska köket. Du kommer att finna en mängd olika förrätter, pasta, kött, kyckling, fisk och skaldjur, allt lika gott och tillagat med mycket omsorg och kärlek. Vad du än är sugen på kommer du att hitta det hos Carmine's.

Restaurangerna är öppna varje dag för lunch och middag. Om du vill vara säker på att slippa vänta för att få bord hos Carmine's rekommenderar vi dig att reservera i förväg. Carmine's mat är välkänd i stan och med deras positioner och sina bra priser tenderar restaurangerna att alltid vara fulla. Detta är dock ingen turistfälla utan istället något positivt då stämningen alltid är på topp. Hos Carmine's kommer du garanterat att njuta av maten och det är en plats som du lätt tar till ditt hjärta. 

Öppettider: mån 11.30 - 23.00 tis, tors-fre 11.30 - 00.00 ons, lör 11.00 - 00.00 sön 11.00 - 23.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan