Bubby's

Bubby's är en restaurang som gör allt för att leverera det allra bästa till sina gäster. Därför kommer alla av restaurangens råvaror från lokala bönder och uppfödare. Detta är en viktig angelägenhet för Bubby's och det märks att de lägger ner all sin kärlek och själ i maten som de tillagar. De säger själva att de gärna stjäl recept från släkt och vänner och med det resultatet så är vi glada för det.

Du hittar Bubby's i Tribeca, på 120m Hudson Street, och restaurangen är öppet dygnet runt dagligen, förutom på tisdagar då de håller stängt ett par timmar mellan midnatt och 07.00. Menyn skiljer sig åt beroende på vilken tid på dygnet som du väljer att besöka restaurangen, men du kan vara säker på att du alltid går därifrån med ett leende på läpparna. Bubby's serverar exempelvis klassiker som hamburgare och pommes frites, köttfärslimpa med potatismos och sås eller vad sägs om en typisk amerikansk rätt som macaroni and cheese, allt framställt och serverat på det bäst tänkbara sätt.

Bubby's har även en liten butik där de säljer de mest utsökta pajer i olika smaker. Våran favorit är smulpajen med äpple och whiskey. Så om du är mätt efter din måltid och inte har mer utrymme för efterrätten på plats, så kan du alltid ta med pajen för att senare njuta av den på hotellrummet eller varför inte i Central Park om vädret tillåter? Det här är en restaurang för alla som bryr sig om vad de äter och vi kan inte göra annat än att säga att vi är mycket imponerade.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan