Alice's Teacup

Alice's Teacup

När du passerar någon av Alicie's Teacups tre fik är det svårt att låta bli att gå in på de underbart, mysiga små caféen och du kommer att bli minst sagt överraskad när du gör det. Att sätta sig där är som att få följa med på Alice i underlandets äventyr och allt är perfekt dekorerat in i minsta detalj. Vad du än beställer är det tillagat med ett stort hjärta och många liter fantasi.

Alice's Teacup erbjuder en lång och väluttänkt telista och scones som smälter i munnen. Men det är inte allt. Beroende på vilken tid på dagen du väljer att besöka dessa unika caféer erbjuds tre olika menyer, en för frukost, en för brunch och slutligen en för lunch och middag. Vi rekommenderar att vid första besöket prova på en av deras helt fantastiska Afternoon Tea som serveras både på för- och eftermiddagen. Du har då tre val beroende på hur hungrig du är och självklart är menyvalen döpta efter karaktärer från Alice i underlandet.

Ifall du har något att fira som exempelvis en födelsedag eller en "unbirthday" är detta det rätta stället för dig och dina gäster. Både större och mindre sällskap är välkommna och ni kommer att ha en minst sagt magisk upplevelse. Alice's Teacup passar både stora som små så vilken anledning du än har för att besöka New York, se till att inte missa detta ställe för en fantastisk resa in en alldeles ologisk saga, och självklart för en perfekt kopp te. 

Du hittar Alice's Teacup vid 102 West 73rd st., 156 East 64th st. och 220 East 81st st. Samtliga caféer är öppna dagligen mellan 08.00-20.00.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan