The Rachael Ray Show

The Rachael Ray Show leds av Rachael Ray själv och utspelar sig i ett kök. Där lagar Rachael Ray mat tillsammans med kändisar. Showen är dock mycket mer än ett matlagningsprogram och en stor del av programmet utgörs av intervjuer och heta diskussioner. Serien skapades av Oprah Winfrey och hennes produktionsbolag Harpo. Showen är syndicated, vilket innebär att den inte är skapad för någon speciell kanal utan kan visas på vilken som. Men för tillfället sänds den på CBS måndag-fredag klockan 8:00.fgdfg

Biljetter till the Rachael Ray Show är gratis och man anmäler sig genom att fylla i ett formulär på hemsidan http://www.rachaelrayshow.com. Man får bara göra en anmälan per person, gör man fler så blir alla biljetter avbokade. Just nu är det dock lång kö och det kan ta ett tag innan just din anmälan blir behandlad.

The Rachael Ray Show spelas in i Chelsea Television Studio som ligger på 221 West 26th Street, mellan 7th och 8th Avenue, på Manhattan. Inspelningstiderna är vanligtvis tisdag, onsdag och torsdag klockan 11:00 och 15:30. Ska man vara med på morgoninspelningen bör man anlända senast klockan 10:00 och på eftermiddagen senast 14:15. För att få sitta i publiken måste man ha fyllt 16 år och ha med giltig legitimation. Alla under 18 måste även vara i myndigt sällskap.

Lite speciellt angående the Rachael Ray Show är att alla i publiken måste följa en strikt klädkod. De brukar beskriva denna klädsel som business casual och säger att man ska klä sig för att se så bra ut som möjligt. De har rätt att neka inträde till dem som inte följer denna klädkod. Så för att vara säker på att bli insläppt läs mer om klädkoden på hemsidan då vissa plagg är rent av förbjudna.

 

Biljetter bokas via deras hemsida.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan