The Dr. Oz Show

I The Dr. Oz Show får tittare och publikmedlemmar svar på sina hälsofrågor av doktorer, hälsoexperter, författare och vanliga människor. I programmet diskuteras både hälsa och banbrytande forskning. Allt som sänds på showen granskas av ett team forskare, läkare och läkemedelsproducenter. Programledare är hjärtkirurgen Dr. Mehmet Oz som även arbetar som professor på Columbia University. Dr. Oz var en regelbunden gäst på The Oprah Winfrey Show mellan 2004 och 2009 och hans popularitet ledde till att Oprahs produktionsbolag Harpo Productions gav honom en egen show. The Dr. Oz Show hade sin premiär 14 september 2009. Showen är syndicated och alltså inte bunden till någon enskild kanal.

Biljetter till The Dr. Oz Show är gratis och görs genom bokning på hemsidan doctoroz.com. Där väljer man det datum i kalendern man är intresserad av och väntar sedan på en e-postbekräftelse. Man får endast önska biljetter till ett datum.

The Dr. Oz Show spelas in i studio 6A på NBC Studios som ligger på 30 Rockefeller Plaza, 49th Street, New York mellan 5th och 6th Avenue. Programmet spelas vanligtvis in på morgonen och eftermiddagen samma dag, vilka veckor som gäller varierar. Får man biljetter till showen får man reda på det två veckor innan inspelningen och får då en e-postbekräftelse med tid och dag för inspelning, information om när man bör anlända och hur man ska klä sig. Man måste vara 18 år för att få sitta i publiken och får endast besöka showen två gånger per kalenderår. Biljetter garanterar dock inte insläpp.

Biljetter går att boka via deras hemsida men boka i tid!

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan