The Colbert Report (Comedy Central)

The Colbert Report är en satirisk komedishow som sänds måndag-torsdag klockan 23:30 på Comedy Central. Manusförfattare, programledare och producent är Stephen Colbert som i showen spelar karaktären med samma namn. Karaktären Stephen Colbert är en nyhetsreporter som skämtar med den konservativa politiken i USA. Programmet driver bland annat med The O'Reilly Factor som visas på Fox News. The Colbert Report hade premiär 17 oktober 2005 och har sedan dess varit nominerad för sju Emmy Awards.

För gratis biljetter till The Colbert Report kan man anmäla sig på ColbertNation.com. Där finns en kalender med tillgängliga inspelningsdatum och man väljer den dag man är intresserad av, fyller i ett formulär och sedan är det bara att vänta och se om man får biljetter eller inte. Man får boka max fyra biljetter. Finns det inga tillgängliga datum, så titta in på sidan igen eftersom datum blir tillgängliga efterhand.

Man kan även försöka få standby-biljetter på inspelningsdagen genom att besöka NEP Studio 54 på 513 West 54th Street, mellan 10th och 11th Avenue, i Midtown New York. Det finns ingen speciell tid då biljetter delas ut utan man går bara dit och hoppas på det bästa. Vanligtvis kanske 1-2 biljetter delas ut. När det gäller standby-biljetter så delas endast en per person ut. Dessa biljetter garanterar inte heller inträde utan det är i mån av plats.

För att få sitta i publiken på The Colbert Report ska man ha fyllt 18 år och kunna uppvisa giltig legitimation. Man får bara gå på showen en gång per 6:e månad och då showen ofta är fullbokad är det inte säkert att man får komma in även om man har en biljett. Man bör inte anlända till NEP Studio 54 senare än klockan 15:00-15:30 eftersom biljetterna är mycket populära. Showen sänds ej live utan spelas in några timmar före sändningen.

Biljetter kan bokas via deras hemsida.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan