Late Show with David Letterman (CBS)

Late Show with David Letterman

The Late Show with David Letterman är en amerikansk talkshow som sänds varje vardagkväll från New York klockan 23:30 lokal tid. Programledare är komikern David Letterman som varit aktiv i talkshowvärlden sedan tidiga 80-talet. Första avsnittet av The Late Show sändes 30 augusti 1993. Showen består av intervjuer med kända gäster och band, komediinslag, samt publiktävlingar.

The Late Show är skapad av CBS och sänder från Ed Sullivan Theatre på Broadway, Manhattan. Då läget är central är det enkelt att ta sig hit. Avsnittet spelas in fem gånger per vecka, vanligtvis måndagar klockan 17:30 och 19:30, samt tisdag-torsdag klockan 17:30.

För att få gratisbiljetter till The Late Show kan man antingen fylla i ett formulär online på CSB.com eller besöka Ed Sullivan Theatre måndag-torsdag 9:30- 12:00 och lördag-söndag 10:00- 18:00. Biljetter delas ut slumpmässigt och får man en biljett ringer de upp en. För att hämta ut sin biljett, samt bli insläppt till studion måste man vara över 18 år gammal och ha giltig fotolegitimation med sig. Varje person får bara besöka showen en gång per 6:e månad.

Formuläret online kan skickas in en månad i förväg och för att öka sin chanser är det bra att välja några olika datum man kan gå på showen. Gruppbiljetter är svårt att få, då the Late Show är en av de mest eftertraktade showerna. Störst chans att få biljett är om man önskar biljett för endast en person. Kom dock ihåg att biljett inte garanterar insläpp, så kom tidigt för att öka dina chanser om att få en plats. Programmet är populärt och det brukar vara långa köer.

Får man inga biljetter kan man ställa sig i en standby-kö, vilket innebär att man står som reserv, men detta kan vara lite svårt om man enbart besöker New York under en kortare tid.

Går att boka biljetter via deras hemsida samt standby biljetter genom att ringa på (212)247-6497

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan