Anderson Live (CBS)

Anderson Live är en talkshow som leds utav den Emmy-nominerade programledaren Anderson Cooper som tidigare arbetat som reporter för CNN. Showen hade premiär under namnet Anderson den 12 september 2011. I programmet levererar Andersson Cooper nyheter och rapporter från nöjesvärlden, samt delar med sig av egna historier inför en livepublik. Showen gästas av kändisar som leder programmet tillsammans med Anderson Cooper. Gästerna kan vara allt ifrån skådespelare och komiker till hälsoexperter och husdjur.

Programmet är syndicated, vilket betyder att det inte är bundet till något speciell kanal. Men distributionen sköts av Warner Bros. Television. Anderson Live spelas in i Studio 42 på CBS Broadcast Center, som ligger på 528 West 57th Street, mellan 10th och 11th Avenue, New York.

Biljetter till showen är gratis och för att ta del av dessa kan man anmäla sig på hemsidan http://www.andersoncooper.com eller skicka ett mail till tickets@andersoncooper.com. För att få sitta i publiken måste man ha fyllt 16 år och alla under 18 år måste vara i vuxet sällskap. Man måste även kunna uppvisa giltig fotolegitimation. Anderson Live är dessvärre inne på sin sista säsong och kommer att läggas ner någon gång under 2013 så för att hinna se showen live bör man reservera biljetter så snart som möjligt.

Biljetter bokas via deras hemsida.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.