Buddakan

En trendig New York restaurang med modern asiatisk känsla kring maten. Lokalen ger också allt annat än en traditionell asiatisk känsla. Det är högt i tak och gott om detaljer i den lika överdådiga som ibland diskreta inredningen. Byggnaden i sig själv och hur man valt att inreda den är en del av den upplevelse man får på köpen vid ett besök på Buddakan. Stephen Starr var den som öppnade restaurangen 2006. Han har tidigare varit aktuell med liknande restauranger i Philadelphia. 

På Buddakan kan man ha så många som 275 sittande gäster samtidigt. Förutom detta har man ytterligare ett utrymme i baren. Den imponerade stora matsalen följs också av mindre utrymmen i de två våningarna där man kan sitta och avnjuta mat och vin. Den asiatiskt inspirerade maten imponerar på de flesta och kostar därefter, restaurangen kan uppfattas som relativt dyr. 

Den klädkod som gäller på Buddakan är inte lika strikt som på många andra fina restauranger. Här är modemedvetenhet prioriterad framför slips och kavaj. Att klä sig roligt och hippt är något som går hem på denna restaurang. 

Buddakan hittar man på 75 9th Avenue. Restaurangen är öppen alla dagar i veckan, vilket är ett måste med det höga tryck av gäster som finns här. Vill man göra en middagsbokning här, är det bäst att göra det i tid. 

Öppettider: mån 17.30 - 23.00, tis-ons 17.30 - 00.00, tors-fre 17.30 - 01.00, lör 17.00 - 01.00, sön 17.00 - 23.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan