Ishockey

Ishockey - New York Rangers

Den kända metropolen har ett stort utbud av sportevenemang och ishockey är en stor sport New York City så passa på att boka in en sport-upplevelse under din vistelse!

- New York Rangers
New Yorks hemmalag i ishockey heter New York Rangers och har en lång historia bakom sig. 
Lagets hemmaarena heter Madison Square Garden. 
Arenan ligger mitt på Manhattan, mellan 31 och 33 gatan och sjunde avenyn, vilket gör den lätt att ta sig till oavsett om du bor på Manhattan eller om du bor i Brooklyn.

- New York Islanders
På Long Island har laget New York Islanders sin bas. Deras hemarena heter Nassau Veterans Memorial Coliseum och du kan ta dig till arenan med tåg eller buss.

- New Jersey Devils
En bit utanför Manhattan finns även laget New Jersey Devils.
Lagets arena heter Continental Airlines Arena och ligger ungefär en halvtimme bort. 
Du som vill se laget spela kan enkelt ta dig dit med buss eller taxi.

- Sen en ishockeymatch i New York
NHL-säsongen börjar i oktober och avslutas i mitten av april.
För dig som vill se en ishockey-match under din vistelse i New York är det bra att ha lite framförhållning med att köpa biljetter till matchen, speciellt om du vill gå och se New York Rangers på Madison Square Garden. Hemmamatcherna är alltid slutsålda och även om du kan ha tur och få tag på en biljett någon dag innan matchen så är det alltid att rekommendera att köpa biljetter tidigare. 
Är du mer intresserad av att se New York Islanders eller New York Devils behöver du inte vara ute i lika god tid med att köpa dina biljetter, men för att få bra platser rekommenderas ändå att köpa biljetterna i förväg.
Så boka biljetter till en ishockey-match på Madison Square Garden och ta med dina polare och njut av energin på banan.

- Sportbarer i New York
Du kan även se matcher på någon av de hundratals sport-barerna i New York och uppleva stämningen bland de sportintresserade i staden!
New York-borna är lätta att lära känna och från barerna kan du följa de spännande matcherna tillsammans med nyvunna vänner eller motståndare medan du dricker en öl och äter en hamburgare.

Biljetter för New York rangers finns på ticketnetwork.com

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.