Bowling

Bowling

New York är en perfekt stad för dig som vill hitta på saker under din semester - i den stora staden finns det alltid något att hitta på eller att upptäcka!

Du som vill ägna en kväll åt lite bowling har mängder av bowling-hallar att välja mellan både på Manhattan och i Brooklyn!

Bowlinghallar på Manhattan

Du som vill ha en annorlunda och lite modernare upplevelse av bowling kan ta dig till W 42nd Street i området Hell's Kitchen där du hittar bowlinghallen Lucky Strike Lanes and Lounge.

Detta är inte vilken bowlinghall som helst - du befinner dig i ett av New Yorks mest trendiga områden och det märks till och med på bowlinghallarna!

För att komma in måste du klä dig enligt klädkoden - om du bär sportkläder eller T-shirts släpps du helt enkelt inte in. 

Efter klockan 17.30 måste man även vara över 21 år gammal för att få komma in. Uppfyller du dessa kriterier får du komma in och kan du spela både bowling och biljard medan du dricker en öl eller två.

Om du vill uppleva lite coolare bowling kan du gå vidare till Pier 59 i området Chelsea där du kan testa på att bowla i nattklubbs-stämning! Med mörk belysning och en lyxig bar och restaurang är hallen en populär plats för par från New York som är på date.

Metropolen sägs vara staden som aldrig sover och det finns heller ingen anledning för en bowlinghall att sova!

I Queens hittar du bowling-hallen Whitestone Lanes där du kan bowla dygnet runt!För 19 dollar får du bowla hur mycket du vill under lördags- och söndags-förmiddagar och under måndag- och tisdagskvällar.

Bowlinghallar i Brooklyn

Vill du hellre uppleva den gamla, mer traditionella och kanske mer nostalgiska versionen av bowling kan du besöka Maple Lanes på eller Melody Lanes i Brooklyn.

Dessa bowling-hallar försöker inte ens att bli moderna och trendiga. Här kan du spendera en timme eller två med både spel och härliga, nostalgiska minnen.


Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.