Shake Shack

Shake Shack

Om du är på resa i New York och är sugen på hamburgare får du inte missa Shake Shack. Deras hamburgare är välkända för deras saftighet och smak och Shake Skack är en given favorit hos alla New Yorkare. Shake Shack började som en korvkiosk i Madison Square Park men blev snart otroligt populär och kunde flytta in i en permanent kiosk istället. Idag har kedjan inte mindre än 6 restauranger bara i New York. 

Hos Shake Shack finner du inte bara hamburgare och pommes frites. De serverar även korv med bröd, efterrätter och ljuvliga milkshakes i olika smaker. Men Shake Shack har inte glömt vart de kom ifrån så självklart finns även delikatesser för våra fyrbenta vänner på menyn. Hundägare är välkomna att ta med sina älsklingar för att njuta tillsammans av hundkakor och övriga läckerheter som Shake Shack har att erbjuda. 

Shake Shack är noga med att enbart använda det bästa köttet till deras hamburgare, utan spår av hormoner eller antibiotika. Att använda bra råvaror kan man lätt känna på smaken och många påstår att Shake Shack har New Yorks godaste hamburgare. Så nästa gång du är i New York, varför inte ta en sväng förbi en av deras restauranger för att avgöra själv?

Öppettider: mån-sön 11.00 - 00.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan