Roma Pizza

Roma Pizza är en kanske okänd pärla bland alla snabbmatskedjor runt om i New York. Det finns bara en restaurang, belägen på 1568 3rd Avenue. Så se till att vara riktigt hungrig när du har vägarna förbi här, för det är en njutning som inte bör missas. Roma Pizza serverar inte bara pizza utan serverar allt det bästa från Italien och mer än så. Man kan äta något annorlunda varje dag från restaurangen eftersom utbudet är massivt. Du kan välja mellan hela pizzor, pizza-slice, pasta, varma smörgåsar, soppa, sallader, kött, fisk, skaldjur, hamburgare, buffalo wings och gyros. Utöver det erbjuder restaurangen en mängd italienska favoriter som exempelvis olika sorters parmigiana och tortellini.

All mat är tillagad samma dag och hos Roma Pizza är man mycket noga med kvalitén. De siktar på att alltid kunna erbjuda bra mat, utmärkt service och snabb leverans till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Pizzorna hos Roma Pizza är mer än fantastiska och du kan välja mellan tre storlekar, liten, medium eller stor. Den stora pizzan kan även beställas med tjocka, sicilianska kanter och har du inte provat på detta innan så är det något som vi gärna rekommenderar.

Roma Pizza kan hålla deras låga priser eftersom det inte är en traditionell restaurang med sittplatser. Men det går bra att hämta av maten eller om du föredrar, få den levererad dit du befinner dig. Roma Pizza kommer garanterat bli en av dina snabbmatsfavoriter.

Öppettider: alla dagar 10:00 %u2013 23:59

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan