Popeye's Famous Fried Chicken

Friterad kyckling är en amerikansk snabbmatsfavorit som aldrig går ur tiden. Popeye's Famous Fried Chicken är en av de snabbmatsrestauranger som serverar de bästa och mest krispiga kycklingvingarna i hela USA och de lämnar inte något mer att önska. Den första restaurangen öppnade upp 1972 i Arabi, Louisiana. Den fick sitt namn efter Jimmy "Popeye" Doyle från filmen The French Connection. Succén för den friterade kycklingen var total och resten är historia. 

Popeye's Famous Fried Chicken är även en av de största kedjorna i USA som erbjuder friterad kyckling. Kedjan har flertalet restauranger runt om i New York och maten är perfekt att ta med sig för picknick en solig dag i parken eller när du är på språng mellan olika aktiviteter.

Popeye's Famous Fried Chicken är en populär desitination att äta på för alla åldrar, stora som små. De serverar mängder av olika sorters friterad kyckling, räkor, ris och kakor men de är mest kända för sina kryddiga och heta kycklingdelar. Detta är en snabbmatskedja som du inte bör förbise när du befinner dig i New York. Popeye's Famous Fried Chicken är närmast beroendeframkallande och den enda risken du tar genom att komma och äta här är att du kommer att återkomma igen och igen och igen.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan