Lenny's

Hos Lenny hittar du den ultimata snabbmaten, tillagad med de ultimata ingredienserna och utbudet är enormt. På Lenny's är mottot att maten alltid ska överträffa kundens förväntningar vid varje måltid, varje dag. Deras målsättning är att erbjuda New Yorks bästa smörgås och detta har de lyckats bra med. Hos Lenny's kan du välja mellan ett stort antal fräscha smörgåsar, sallader, soppor, wraps och bagels. Även servicen är mycket viktig hos denna snabbmatskedja och teamwork är ett ledord hos de anställda.

I dagsläget finns det 12 Lenny's restauranger i New York men de siktar på att expandera under 2013 så förhoppningsvis får vi snart se fler Lenny's runt om Manhattan. Hos Lenny's kan du inte bara äta lunch och middag utan även frukost. De har flera valmöjligheter men vi gillar den klassiska frukosttallriken med två ägg som man själv får välja tillagningsmetoden tillsammans med skinka, bacon eller korv. Detta serveras med hemmagjorda pommes frites och rostat bröd. Man kan knappast få en bättre start på dagen efter denna njutingsfulla måltid. Du kan även beställa Lenny's mat online ifall du inte har möjlighet att besöka någon av restaurangerna. 

Lenny's målsättning är hög och du kommer att lämna restaurangen mer än nöjd efter att ha ätit här. Hos Lenny's står kunden i fokus och dina förväntningar kommer garanterat att bli uppfyllda och mer därtill.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan