Hälsosammare Doughnut Plant

Hos Doughnut Plant bryr de sig om att du bara ska få det allra bästa när du beställer din doughnut. Därför är alla Doughnuts Plants bakverk enbart producerade med de finaste råvarorna och endast hemmagjord sylt och fyllningar. De använder inga konstgjorda ämnen eller konserveringsmedel i doughnutsen och inte heller ägg. Du hittar två Doughnut Plant i New York. Den ena ligger belägen i Chelsea Hotel på 220 West 23rd Street och den andra finns på 379 Grand Street.

Doughnut Plant fokuserar på doughnuts, men de har även ett litet kafé där de serverar kaffe, te och andra drycker. Under sommarmånaderna erbjuder de även hemmagjord glass tillverkad direkt i butiken. Då kan du prova på deras specialitet som är en doughnut med glass och en liten shot av espresso. Vår favorit av alla smaker som de erbjuder hos Doughnut Plant är morotskakan vilken är som en traditionell morotkaka fylld med färskost, russin och valnötter. 

Om du är sugen på någonting gott, eller bara vill stanna för att sätta dig och vila en stund efter en lång dag i staden, så passa på att besöka Doughnut Plant. Det är den perfekta platsen för en kortare paus, en kopp kaffe och en smaskig doughnut. Det är här du kommer att återfå din energi för ytterligare timmar av spännande äventyr i New York.

Öppettider: alla dagar 06:30 - 20:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan