Gray's Papaya

Gray's Papaya är ett trevligt ställe för att njuta av fantastiska korvar och lika goda drinkar. Restaurangerna är öppna dygnet runt, så när du än blir sugen på en riktigt god korv, vet du vart du ska gå. Du hittar Gray's Papaya på 402 Avenue of the America och 2090 Broadway. Dessa två korvrestauranger har nästan blivit som institutioner i New York så missa inte att passera där under din resa.

Ett måste när du besöker Gray's Papaya är att prova på deras specialdrink som heter just Papaya. Det kanske inte låter så, men den är underbart god att dricka tillsammans med korv. De erbjuder många olika korvar, men om du är hungrig borde du prova på deras populära meny "Recession Special" som består av två korvar och dryck för bara £4.95. Gray's Papaya serverar även frukost och det här är ett perfekt ställe att börja dagen på vilken tid du än vaknar. De har en hel meny med olika bagels, bakverk och frukostsmörgåsar. 

Servicen hos Gray's Papaya är snabb och effektiv så du kommer aldrig att behöva vänta länge även om det är mycket folk, och mycket folk kan du räkna med, för Gray's Papaya sägs ofta ha den godaste korven i New York. Det finns bara ett sätt att lista ut om det stämmer.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan