Famous Original Ray's Pizza

Famous Original Ray's Pizza har 8 butiker runt om i New York och alla är lika omåttligt populära. Pizzeriorna säljer pizzor både i butik och online med avlämning. Öppetiderna är generösa från lunch till sen natt eller tidig morgon. Så när du än vill prova på en pizza i äkta New York-stil kan du bara ta dig till en av butikerna för lunch, ett eftermiddagsnack, middag eller kanske efter att du varit ute och roat dig kungligt i staden. Du kan äta pizzan sittandes på plats i resturangerna eller ta med den hem.

Pizzorna är bakta med krispiga kanter och fyllda med härlig, krämig ost och andra tillbehör efter din smak. Vare sig du väljer att äta en hel pizza eller bara en pizza-slice så kommer du inte att bli besviken på vare sig smaken eller storleken. Om du bara beställer en slice eller två behöver du inte oroa dig för att pizzan legat där länge. Eftersom Famous Original Ray's Pizza har ett sånt gott rykte är rundgången stor och det bakas nya pizzor hela tiden.

Famous Original Ray's Pizza är ett ställe som uppskattas av hela familjen och det är en kedja som definitivt inte bör missas av pizzaälskare.

Öppettider: mån-sön 10.30 - 05.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan