Crif Dogs

Om du älskar korv i alla dess former är Crif Dogs paradiset på jorden för dig. Denna lokal öppnades år 2001 av ett par vänner som under två års tid hade utforskat hela den nordvästra delen av landet efter de perfekta korvarna. Namnet kom de på då den ena vännen, Brian, försökte säga den andra vännens namn, Chris, full med korv i munnen. Idag serverar restaurangen korvar i ett flertal varianter med spännande och ovanliga tillbehör som ananas, avocado och jalapeno. Du bestämmer själv vilka tillbehör du vill ha på din korv. Utöver korv så serverar Crif Dogs även hamburgare i toppklass och vegetariska alternativ.

Signaturkorven Crif Dog är en korv gjord av både gris- och nötkött, därefter rökt och friterad. Detta är en mycket speciell smak som vi rekommendar dig att prova nästa gång du besöker Crif Dogs. Du hittar Crif Dogs på två platser i New York, 113 Saint Marks Place och 555 Driggs Avenue. Båda ställena öppnar för lunch och stänger kl. 02.00 på nätter mot vardagar, samt kl. 04.00 på fredags- och lördagsnätter. Den som vill ha med sig ett minne från sitt besök hos Crif Dogs kan köpa med sig en t-shirt eller sparkdräkt till bebis från deras egna butik. Om du inte har vägarna förbi behöver du inte vara ledsen för det, Crif Dogs erbjuder även hemkörning. 

Detta är ett ställe skapat av korvälskare för korvälskare så bättre än så här kan det inte bli. Om du vill äta korv som en kung, är Crif Dogs det rätta stället för dig.

Öppettider: mån-tors 12.00 - 02.00, fre-lör 12.00 - 04.00, sön 12.00 - 01.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan