Baja Fresh

Baja Fresh är en nyttig och hälsosam mexikansk snabbmatskedja med tre restauranger i New York. Hos Baja Fresh är det viktigaste att maten är färsk, så du kommer inte att kunna hitta några konserver eller djupfrysta varor i deras kök. De är också noga med att påpeka att användning av mikrovågsugn är helt bannlyst. De serverar mexikansk mat på ett fräscht och angenämt sätt och portionerna är väl tilltagna. 

Mexikansk mat är kanske inte så känd för att vara lätt och kaloriesnål, men det behöver man inte oroa sig för hos Baja Fresh. Om du försöker hålla vikten eller är allmänt intresserad av ditt kalorieintag så passar Baja Fresh dig perfekt. De har utformat en hel meny med läckerheter, alla med mindre än 500 kalorier. Så här kan man verkligen njuta av god och fräsch mat utan dåligt samvete. De har dessutom tagit fram en hel lista med näringsvärderna i alla deras maträtter så du lätt ska kunna hålla koll på vad du får i dig. 

Du hittar Baja Freshs restauranger på 1441 Broadway, 465 Lexington Avenue, och 1468 Union Turnpike. Om du är sugen på nåt gott och snabbt men inte vill ha den vanliga, klassiska snabbmaten, kom till Baja Fresh. Lita på oss, vi är redan stamkunder.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan