Atomic Wings

Är du en person som älskar krispiga Buffalo Wings? Då har du kommit rätt. Atomic Wings är experter på dessa och tillagar dem fortfarande som de var gjorda för första gången i Buffalo 1964. Det var 1981 som idén om Atomic Wings föddes då dess grundare var besviken över att det inte gick att hitta äkta Buffalo Wings i en stad som New York som ska erbjuda allt. Målet blev att föra med sig dessa underbara recept och Atomic Wings kom till.

Hos Atomic Wings är smaken det viktigaste och deras kyckling är tillagad till perfektion. Till dem kan du välja mellan en uppsjö av smaskiga såser och våffel pommes frites. Portionerna hos Atomic Wings är stora men kycklingen är så god att du behöver inte oroa dig för att inte orka att äta upp allt, du kommer garanterat att njuta till sista tuggan.

Förutom egna butiker kan även andra restauranger servera Atomic Wings kända kyckling. I New York finns idag Atom Wings att hitta på 20-talet restauranger. När du besöker USA bör du inte missa denna amerikanska delikatess och då se till att äta den där den görs som bäst. Vi rekommenderar starkt att besöka Atomic Wings nästa gång du är i New York.

Öppettider: alla dagar 11:00 %u2013 23:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan