5 Guys Burgers and Fries

Ett imponerande fakta hos 5 Guys Burger and Fries är att det finns över 250 000 sätt att beställa sin hamburgare på. Vem kan inte hitta en favorit bland dem? Ett annat intressant fakta är att de inte har några frysar i deras restauranger. Det säger mycket om hur pass färsk och fräsch all mat är då de enbart kyls, inte fryses ned. Det tredje positiva faktat för alla som reser till New York är att du kan hitta 5 Guys Burger and Fries på inte mindre än tio olika ställen.

5 Guys Burger and Fries meny är inte lång, men som sagt är variationerna oändliga på grund av alla tillbehör som du kan välja. Hos deras restauranger kommer alla smaker att bli tillfredställda. De har fått många fina utmärkelser genom åren, exempelvis har de blivit rankade som bästa hamburgaren för lunch av Time Out New York, framröstade för bästa pommes frites av Connect Savannah och "Bästa hamburgaren för $5 som en man kan äta" av GQ Magazine. 

Så om du är någon som gillar att exprimentera med smakerna på dina hamburgare är detta troligtvis den bästa hamburgerrestaurangen för dig. Men i vilket fall som helst är 5 Guys Burger and Fries ett måste under varje New York resa och du kommer efter varje gång att längta tillbaka. 

Öppettider: alla dagar 11:00 - 22:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan