Bästa Souvenirbutikerna i New York

Souvenir

Souvenirbutiker är perfekt när du vill skicka en liten grej som symboliserar din resa till någon du tycker om, allt från vykort till tröjor finns i dessa jättestora affärer som precis som turisterna trängs på New Yorks gator. Eller om du vill ha med dig ett speciellt minne från staden du aldrig kommer att glömma. Det är näst intill omöjligt att veta vilka som är bra, därför listar jag här de tre bästa souvenirbutikerna/presentbutikerna på gatorna i New York. 

Disney Store - Barnett Avenue, Queens

Denna affär finns på flera ställen i New York, det är ingen typisk souvenirbutik men jag skulle ända vilja klassa den som ett av de bästa ställena att hitta den perfekta presenten eller minnet från staden. Här säljs allt som har med Disney att göra, från maskeraddräkter och leksaker till smycken i detta tema. Det är en lite annorlunda men rolig affär att glida runt i.

Grand Slam - Times Square

Detta är en mer klassisk souveniraffär i den aspekten att de har New York relaterade prylar i mängder, haklappar med New Yorks logga, kläder, nyckelringar, muggar och glas. Ja, här finns verkligen allt du kan tänka dig. Den är på flera våningar. Här kan du enkelt spendera en hel dag för att hitta en massa roliga prylar att ta med hem .En klassisk "My brother went to New York and all he got me was this shitty T-shirt" är ett kap till syskonet. Eller varför inte "I love NY" tröjan, också en klassiker.

CC Gift Shop - Chinatown 

Detta är ännu en mer klassik souvenirbutik i New York, här säljs allt till otroligt billiga priser. Tusentals turister trängs här vilken dag du än besöker den, de har öppet sent på helger och är därför ultimata - sista dagen shoppingen. Stället är beläget i New Yorks Chinatown som förövrigt är ett fantastiskt område att besöka. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.