Bästa Shoppingtipsen

Shoppingtips

1. Saks 611 
5th Avenue 
www.saksfifthavenue.com
Den här kedjan samlar alla märken du kan tänka dig på ett enda ställe. För att nämna några; Alexander McQueen, Dolce&Gabbana, Gucci, Marc Jacobs och Vera Wang. De har en magisk skoavdelning, med lika många märken som klädavdelningen. Förutom det har de även smink och skönhetsprodukter. Utöver det finns det både barnkläder och inredning. 

2. Forever 21 
59 W, 34th street
www.forever21.com & blog.forever21.com 
Den här butikskedjan är USA's svar på H&M och Lindex. Det mesta kostar under 300 i hela butiken, som är sprängfylld med kläder. Basutbud, finkläder och underbara underkläder.

3. Century 21
22 Cortlandt street 
www.c21stores.com
Den här favorten ligger vid Ground Zero, så perfekt att springa in om du har planer i närheten. Butiken är ett outlet-tempel med designerkläder till dumpade priser. Tipset är att gå hit på udda tider när de flesta jobbar alternativt studerar. Unvik butiken efter fredagar och innan måndagar. Då kommer de shoppingtokiga för att gå loss på utbudet.

4. Screaming Mimi's
382 Lafayette street
www.screamingmimis.com 
New Yorks sötaste och färggladaste butik, hittar du på "lower Manhattan". De har ett brett utbud och otroligt väldesignade skyltfönster med olika tema, färgglada; som är roliga att kolla på bara från utsidan.

5. Converse Flagship store
560 Broadway (vid korsningen till Prince street)
www.converse.com 
Är du galen i det amerikanska skomärket är ett hett tips att ta dig till SoHo för att antingen köpa ett par eller designa dina helt egna och unika par converse. Priserna är hälften av vad skomärket kostar i Sverige och butiken är lätt att hitta. Framsidan är en flagga gjord av 648 par röda, vita och blåa Chuck Taylor all star-converses. Påhittigt och otroligt snyggt.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.