New York Golf Center

New York Golf Center

Detta New Yorks absoluta vattenhål för golfare får inte missas när den golffrälste besöker New York. Butiken har New Yorks största urval av klubbor och hela nedervåningen är fylld till bredden med stans största sortiment av golfkläder av över sextio olika märken för både herrar, damer och barn. De är alltid väl uppdaterade med de senaste kläderna ur kändiskollektionerna och har alltid hyllorna välfyllda med säsongens bästsäljare. Där hittar du också huvudbonader och accessoarer som bälten, sockar och solglasögon. 

När du kommer upp till andra våningen hittar du golfutrustning, allt ifrån klubbor, skor och handskar till golfbagar, golfbollar och gps-system. Och alla övriga typer av golftillbehör du kan tänka dig. Även golfsimulatorer finns i utbudet.

Hela personalstyrkan består av golfspelare som kan hjälpa till i valet när utbudet känns överväldigande, och de är väl insatta i sortimentet.

New york Golf Center är numer det enda ställer på Manhattan där du kan beställa specialgjorda klubbor och deras custombyggen får mycket goda recensioner av användare och tidigare kunder vad gäller utförande och hållbarhet. 

För att underlätta shoppandet kan du under tiden du strövar runt i butiken och samlar på dig saker få ett eget skåp att förvara varorna i för att slippa släpa dem runt hela butiken innan det är dags att gå till kassan.

Öppettider: Måndag till fredag 10:00 - 20:00, Lördag 10:00 - 19:00, Söndag 11:00 - 18:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan