Nancys Wines for Food

Nancy's Wines for Food är en av New Yorks bästa vinbutiker, där inriktningen är högklassiga viner och den kunniga personalen som gärna delar med sig av sina tips och guidar dig igenom det stora sortimentet. Beroende på dina önskemål, frågor och din smak kan de rekommendera lämpliga viner till maten du planerar bjuda på eller plocka ut en lämplig present åt dig att ta med hem. Jämfört med svenska priser tycker vi att denna vinbutik trots att utbudet i amerikanska mått är på en högre pris- och kvalitetsnivå är mycket prisvärda och här kan man fynda flaskor som inte går att hitta hemma i Sverige.

Den väl insatta personalen hjälper dig gärna att hitta vad du sker och delar med sig av sina kunskaper utan att för den delen bli snobbiga, och kunderna blir ofta stammisar även om de bor på andra sidan stan. Nancy's Wines for Foods anordnar även vinprovningar och kurser där man kan få lära sig både vinprovningens konst såväl som karaktär och historia bakom olika viner och vindistrikt.

Butiken prisas av kunder för sitt sortiment av tysk riesling, men känner man att det är långt att åka till New York för att köpa europeiska viner har de också stora kunskaper och utbud av amerikanska viner, kanske ska du passa på att handla kaliforniska guldkorn.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan