Mackenzie-Childs

Mackenzie-Childs

Heminredningsbutiken Mackenzie-Childs har en speciell estetik och den som inte känner till konceptet blir nog överväldigad vi första anblicken när men stiger in i butiken. Det är mönster och prylar överallt, det ena mer excentriskt än det andra, och butiken är ett sagoland noggrant inrett in i minsta detalj för att hänföra besökarna. De möbler och varor som säljs i butiken kommer ifrån olika märken och designers, men form, färg och mönster har det gemensamt att de lever efter devisen more is more. Här trängs blommigt och rutigt med randigt och prickigt, pasteller och starka färger med metaller och pärlor i fantasifulla arrangemang. 

Butiken för alla typer av heminredning, från möbler till kök och dukning, badrum och trädgård. Det är en fantastisk butik för presentshopping och populär bland New york-borna att handla bröllopspresenter eller registrera sin bröllopsönskelista i. 

Ibland ordnas speciella events i butiken som annonseras på Mackenzie-Childs hemsida, vilket kan vara värt att se efter för den som vill få en extra speciell upplevelse under sitt besök. Utöver butikerna, varav den i New York City är den största, har Mackenzie-Childs en gård i Aurora där de både bedriver produktion av egna unika handgjorda varor och håller guidade turer för besökare.

Öppettider: måndag - onsdag 10.00 - 18.00, torsdag - lördag 10.00 - 20.00, söndag 11.00 - 18.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan