JR Cigars

Tyvärr har det här stängt ner

JR Cigars har också fysiska butiker utöver en enormt välsorterad näthandel som också kallas världens största butik för tobak och cigarrer. Sortimentet innehåller så gott som alla cigarrer som tillverkas i världen, förutom förstås de kubanska som omfattas av USAs handelsembargo. Däremot finns utmärkta varianter av dessa cigarrer, vanligen från Dominikanska Republiken.
Här finns cigarrer från $5 upp till $50 styck, och personalen är djupt kunnig på området.

Butiken på Fifth Avenue har en walk-in-humidor där cigarrerna förvaras under bästa möjliga förutsättningar för att hålla länge och kunna säljas färska, då cigarrer är en färskvara. Butiken har över 200 sorters inhemska och handrullade importerade cigarrer i sitt sortiment, utöver det även piptobak och andra tobaksrelaterade produkter. 

Butiken hyllas av trogna kunder och kunniga cigarrentusiaster som en av världens bästa handlare och förstagångsbesökare går så gott som alltid därifrån nöjda och överväldigade av standarden på servicen från personalen. Detta är stället att gå till för att utveckla sin kunskap inom området cigarrer, och ta till sig av personalens erfarenhet och tips. Med rätt vägledning kan du här utveckla din smak och finna nya favoriter.

En lika välsorterad cigarrhandel kommer du förmodligen aldrig att sätta din fot i, så passa på att besöka denna under ditt New York-besök.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan