Jim Hanleys Universe

Serieälskarna och fantasyfantasterna flockas på West 33rd Street mittemot Empire State Building. Här ligger Jim Hanleys Universe, ett universum av serietidningar, samlarföremål, litteratur och konst på temat science fiction, fantasy och liknande genres. 

Personalen på Jim Henslys är minst lika hängiven som kundkretsen och du blir hjärtligt välkomnad när du stiger in i butiken, kanske till och med bjuds på en liten rundtur bland hyllorna. Jim Hanley's vill sprida sin kärlek till seriekonsten och värnar om sina kunder, de gamla rävarna såväl som de nyfrälsta.

Butiken är välsorterad, prydlig och välupplyst. Många besökare blir förvånade över hur stor och fräsch den är i jämförelse med många andra seriebutiker, och jämför den med de stora bokaffärerna. Sortimentet är brett, med kompletta årgångar av klassiska serietidningar och alldeles färska nykomlingar i genren. Seriealbum finns både som pocket och inbundna och samlaren kan här hitta riktiga rariteter. Här finns också alla typer av samlarprylar som actionfigurer, replikor av rekvisita ut filmer och ett stort urval av t-shirts och andra kläder med tryck. 

Jim Hanley's är en trogen utställare på seriemässan Comicon och räknas som en av landets främsta i sin genre. Butikens generösa öppettider och det centrala läget gör att det blir svårt att missa denna pärla under New Yorkbesöket.

Öppettider: mån, sön 09.00 - 21.30, tis - lör 09.00 - 23.00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan