Jacks 99c store

Med tre butiker runtom New York är Jack´s 99c Stores och Jack´s World stället att göra riktiga fynd på. Den största butiken är den som kallas Jack's World, på 32nd Street i stadsdelen Korea Town. Som namnet antyder är detta butiker med målet att erbjuda sina kunder lägsta möjliga pris på varorna på hyllorna, men det är inte din vanliga tiokronorsbutik. Här hittar du allt du kan tänka dig, och butiken är vanligtvis full av kunder.

Jack's World har tre våningar, och på markplanet hittar du vanligtvis det säsongbetonade varutorget samt matvaror och skönhetsprodukter. Allt till det riktigt låga priset 99 cent. På nästa våning är priserna något högre, men fortfarande låga. Där finner du kök och heminredning, barnartiklar och kontorsmaterial. På tredje våningen finns de dyrare varorna som elektronik och hudvård. Butiken rekommenderas speciellt för pyssel och pynt, partytillbehör och förbrukningsmaterial, här är en guldgruva när det är dags att handla julpynt, och den som gillar amerikansk kitsch kommer att gå härifrån med fulla kassar.

Det mesta av sortimentet är generiska produkter, men man kan hitta märkesvaror här ibland, lika billigt, speciellt på matvaruavdelningen.

Det här är butiken där du hittar souvenirer till hela släkten därhemma för en rimlig peng, och dessutom får en rolig shoppingupplevelse på köpet.

Öppettider: Måndag - fredag 07:30 - 19:30, Lördag 09:30 - 19:30, Söndag 10:30 - 19:30

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan