Garrett Popcorn

Garrett Popcorn

Precis intill Madison Square Garden hittar du något mycket smalt, tillika amerikanskt, nämligen Garret Popcorn Shop. Med bara några få locations runtom i världen har det specialiserat sig på att ta popcornen till perfektion, och detta anser deras trogna kunder att de har lyckats med. 

Ingen annanstans hittar du samma kunskap och entusiasm när det kommer till popcorn, och den som trodde att det barra var så enkelt som poppad majs får uppleva något de inte trott var möjligt. Dessa gourmetpopcorn poppas för hand i samma typ av kopparkittlar som användes till de första popcornen butiken serverade i Chicago 1949 och smaksätts enligt hemliga familjerecept som utvecklats genom drygt femtio år. Signatursmaken heter just The Chicago Mix och är en blandning av de andra två storsäljarna Caramel Crisp och Cheese Corn. Däröver finns ytterligare några stående inslag på menyn, och till det kommer säsongsbetonade smaker som varierar med årstider och högtider.

Fina presentförpackningar finns också att köpa för en den som vill ge bort dessa smaksensationer i present, eller ta med sig hem som souvenir.

Den som vill bjuda gästerna på något speciellt på sitt bröllop kan ta hjälp av Garretts Popcornbar, eller designa personliga lock till presentburkarna att ge till bröllopsgästerna. Missa inte att titta inom denna pärla, och smaka ditt livs popcorn.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan