Evolution Nature Store

Evolution Nature Store är ett sant unikum, och en upplevelse. Att stiga in i butiken är att stiga in i en veritabel utställning om naturens under, och allt är till salu. Hit kommer naturentusiaster, samlare, konstnärer, designers, forskare, fotografer, scengrafer och rekvisitörer. Här hittar du insekter och fjärilar från hela världen, uppstoppade djur av alla slag, skelett och skallar, fossiler och snäckor, mineraler och ädlare stenar samt medicinska modeller. På insektsavdelningen kan du välja på hundratals olika fjärilar, spindlar, skalbaggar, skorpioner med mera, uppnålade i lådor. 

Du kan också köpa med en displaylåda att at hem din insekt i, eller beställa en specialbyggd. Personalen är mycket kunnig och tillmötesgående och svarar gärna på frågor och funderingar. Är du ute efter en specifik art har butiken ett enormt kontaktnät av samlare, och butiken har en egen entomologisk avdelning med en anställd entomolog. 

Butiken har även en anställd konservator som kan stoppa upp djur på beställning, samt en stor avdelning uppstoppade djur. Evolution Store säljer också anatomiska modeller från världsledande tillverkaren 3B Scientific, och utbudet är stort. Butiken är en guldgruva och en upplevelse för att naturintresserade.

Inga levande djur säljs i butiken, och all försäljning sker enligt gällande lagar och förordningar med stor hänsyn till fridlysta arter och respekt för naturen. Alla objekt är även tillgängliga för uthyrning, till exempel till fotograferingar.

Öppettider: Måndag till söndag 11:00 - 19:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan