5 enkla tips till en lyckad New York resa

skyskrapor - New York

1. Bestäm vad du förväntar dig av din resa. Är du i New York för att se på alla höga skyskrapor, turista och besöka Frihetsgudinnan och Times Square? Eller är du där för att festa, äta gott och shoppa? Gör en lista på saker du vill hinna med under din vistelse. Kom ihåg att New York är stort och uppdelat. Bestäm de platser och delar av staden du vill se och låt resten komma av sig själv. Det är väldigt svårt att hinna med hela New York på en vistelse. 

2. Hitta ett hotell och bosätt dig i närheten av där du tänkt utforska. New York är en trafikrik stad och du kommer sällan någon vart utan att behöva åka en bit med antingen kollektiv-trafik eller taxi. Så vill du uppleva staden till fots, bosätt dig mitt i smeten och utgå därifrån. Var dock inte rädd för att göra dagsutflykter till andra stadsdelar, det finns mycket att se och göra.

3. Slappna av lite mitt i New York -stressen, med en god kaffe, njut av dagen och spana på folk. New York är en intensiv och händelserik stad så bara genom att sitta på en uteservering alt. Inomhus på ett café får du så många intryck att det är svårt att hänga med. 

4. Kameran. Har du ingen egen kamera rekommenderas varmt att låna med sig en till resan, det finns så mycket att se på i den här staden att mycket av det måste fastna på linsen för att man ska hinna med att ta in alla intryck - efter resan. Det är en minnesvärd stad att ha i fotoalbumet! 

5. Se till att ha med dig ett härligt gäng vänner på din resa! Staden är fantastisk att uppleva tillsammans med de man tycker om. Och reser du ensam, var inte rädd för att träffa nya människor på din resa - ett tips kan vara att testa chouchsurfing, ett enkelt och lätt sätt att få en inblick i en ny stad på ett lite annorlunda sätt!

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.