Cream Nightclub New York City

Nedstängt

Cream Nightclub i New York var en populär nattklubb för New York-borna belägen på Columbus Avenue vid 71:a gatan på Upper West Side. Två stora dansgolv fylldes med dansande ungdomar och i barerna och loungerna hängde folk med välblandade drinkar. Cream slog igen under 2008 efter några av år som en av de hetaste nattklubbarna för unga New York-bor. Innan Cream flyttade in i klubblokalen låg legendariska Star Club där.

Idag innehas lokalen av en klubb som heter Columbus 72. Innan Columbus 72 flyttade in gjordes en genomgående renovering och hela lokalen fräschades upp ordentligt. De olika loungerna och dansgolven bjuder på olika musikstilar med alltifrån hip-hop till klassisk rock, 80-talshits och modern house-musik. Det som dock är mest unikt med Columbus 72 är att klubben sitter inne på den enda licensen för Caberet-shower på hela Upper West Side, och under kvällarna körs ibland riktigt välregisserade cabaret-uppvisningar.

Cream var emellertid en klubb med bra drag hela kvällen. Bra DJs höll igång publiken och dansgolven var fyllda. En stor andel av besökarna på Cream var minoritetsgrupper, det vill säga latinos, afroamerikaner, asiater eller andra grupper. Vissa nattklubbar i New York har en i princip uteslutande vit publik medan Cream lockade en bredare besökarskara. 

Stämningen var ofta festlig och besökarna på Cream hade kul. Inträdet låg på $20 och klädkoden var proper

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.