Chaos Lounge New York

Nedstängt

Chaos Lounge var en klubb som låg belägen i hörnet av första avenyn och East Houston Street på Lower East Side på Manhattan i New York. Lokalen, som från början var ett gammalt bankkontor anses av vissa vara fördömd då väldigt många restauranger, barer och nattklubbar genom åren öppnat, storsatsat och sedan slagit igen här. Lokalen har fungerat som strippklubb, rockklubb, konsertlokal och raveklubb genom åren. 

Innan Chaos Lounge slog upp dörrarna hette klubben The Bank och var då en gotklubb med punk och indiemusik. Efter det följde konceptet Mint under en kortare period med en elegantare målgrupp innan Chaos etablerades. 

Chaos hade en exklusiv vibb och riktade sig mot unga och rika New York-bor. Lokalen var inredd med tuffa färger, polerat exklusivt trä och hade högt i tak. Det gamla bankvalvet, som tidigare var platsen där banken förvarade sina kontanter, fungerade under Chaos-tiden som VIP-rum och intim lounge för de viktigaste gästerna. 

Klädkoden var stilig och manliga besökare förväntades ha kostym och finskor och tjejer utan högklackat hade väldigt svårt att komma in. 

Idag finner man Element Nightclub i lokalerna. Element är en dansklubb med ett stort dansgolv laddat med ljud, ljus och rökmaskiner. Det finns flera barer och ett och en stor balkong för viktiga gäster. Valvet är fortfarande en viktig del av lokalen och hyser nu ett stort men intimt dansgolv, känt för sitt ljudsystem och den häftiga miljön. Spegelväggar, trädetaljer och ljusinstallationer gör Element till en cool nattklubb som varje helg lockar en ung och medveten publik som dansar till elektrobeats till tidig morgon. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.