Dylan's Candy Bar

Mätta ditt sötsug i världens största godisbutik - Dylan's Candybar

Idéen om Dylan's Candy Bar kom genom att ägaren och grundaren Dylan Lauren insperats av filmen Kalle och Chokladfabriken efter att sett denna på hennes 5-årsdag. Det visade sig vara en mycket god idé och efter att den första butiken öppnade 2001 har nu Dylan Lauren lyckats att bygga upp ett eget godisimperium. 2008 renoverade man och byggde ut flaggskeppsbutiken i New York så nu kan Dylan Lauren stoltsera med att äga världens största godisbutik. Men ingenting kommer gratis så det är först och främst hennes passion för godis och hårt arbete som ligger bakom denna fantastiska succé. 

Efter ombyggnaden beslutade man sig för att bygga ett café på översta och tredje våningen i detta godispalats. Caféet är unikt då man serverar mer än 100 glassorter, ett enormt utbud av olika chokladdrycker och självklart mängder av sötsaker. Caféet serverar även alkohol och erbjuder många olika partypaket för dem som vill fira något speciellt eller bara deras kärlek för godis.

Vad du än är ute efter i godisväg kommer du att hitta det hos Dylan's Candy Bar då de kan erbjuda mer än 5000 olika sorters godis och choklad. Om det låter mycket och du är rädd att missa dina favoriter så behöver du inte oroa dig. Hos Dylan's Candy Bar kan du ta hjälp av en Personal Shopper som hjälper dig att hitta precis de godbitar som du suktar efter. Men butiken erbjuder även mer än så, här kan du också handla kläder och accessoarer i temat godis till hela familjen. Flaggskeppsbutiken hittar du på 1011 Third Ave vid 60th St. Den här butiken är en sevärdhet i sig och du kan vara säker på att gå ut därifrån med ett stort leende på läpparna. 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan