Bästa restauranger med uteserveringar i NY

uteserveringar

Patsis

Denna restaurang är belägen i det sk. "Meatpacking District", området i sig kryllar av uteserveringar. Men Patsis har något speciellt, god mat i amerikansk och fransk anda och härlig atmosfär. Ett perfekt lunch eller middagsställe om du vill sitta och spana på stadens alla invånare! En anekdot i historian är att namnet på distriktet kommer från tiden då slakteri industrierna låg på platsen. Idag finns vissa kvar men de trängs bland restauranger och butiker.

Café Gitane

Att sitta och njuta av en lunch precis vid vattnet kan väl aldrig bli fel? Då är Café Gitane det perfekta stället att gå till, här serveras nyttig mat som smakar delikat! Snarare än lunchrestaurang än middagsställe men ett otroligt bra sådant. Ligger i korsningen Mott Street och Prince Street. 

BED New York

För en lite annorlunda upplevelse är detta ställe värt ett besök, borden är formade som sängar. Det är en klubb, cocktailbar och restaurang i ett, och med en takvåning till uteservering är utsikten fenomenal. En annorlunda upplevelse som dock kräver att man bokar ett bord. Längtar du efter en intim dejt med hen du spanat in länge? Då är detta platsen för dig!

Iguana

Trött på allt amerikanskt? Ja men varför inte testa en mexikansk frukost på Iguanas uteservering? Här kan du njuta av mexikanska specialiteter, drinkar och även middagar. Stället har dessutom en spektakulär inredning och förvandlas till dans-stället framåt midnattstimmarna. Perfekta stället att träffa vännerna på innan festkvällen drar igång på riktigt. Iguana ligger på Manhattan. 

 

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.