Toys R Us

Toys R Us - New York

En av världens leksaksgiganter har sedan 2001 huserat mitt på paradadressen Times Square. Med dryga tiotusen kvadratmeter fyllda med all världens leksaker i alla prisklasser är New York-butiken känd som världens största leksaksbutik och välkomnar hundratusentals barn bland besökarna varje år. På 10000 kvadratmeter får mycket plats, bland annat ett pariserhjul mitt i butiken och en Tyrannosaurus Rex i naturlig storlek. Nästan 400 kvadrat av butiken vigs åt ett walk-in-barbiehus som får vem som helst att häpna som en prinsessfrälst femåring. Precis som på de stora modevaruhusen erbjuds kunderna att ta hjälp av en personal shopper vid besöket, och personal finns redo att hjälpa till med presentinslagning och att skeppa varor till utlandet.

I butiken kan du träffa på karaktärer ur barnfilmer och sagor som minglar bland hyllorna, och ofta anordnas happenings i samband med filmpremiärer, eller konserter inne i affären med artister som är populära bland barnen.

Varuhuset är indelat i olika avdelningar för olika typer av leksaker. Bland actionfigurerna finns alla dina superhjältar representerade och när barnen är mätta på prinsessklänningar i barbiehuset kan de på astroavdelningen istället botanisera bland rymdstenar och planeter. Sötsuget stillas i Candyland och hela familjen hittar sin underhållning på avdelningen för spel, de pedagogiska leksakerna samlar på Imaginarium och den gigantiska t-rexen omges av allt som har med dinosaurier att göra. 

Det här besöket kan med rätt sällskap förvandlas till en heldagsutflykt.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan