ToyQube

Leksaker är inte bara för barn, speciellt när det kommer till serietidningarnas värld, och ToyQube är en guldgruva för samlaren eller entusiasten av superhjältar, fantasy, manga och andra genrer som ofta lockar en vuxen publik såväl som yngre fans. Här säljs samlarobjekt, designerleksaker och unika objekt ur limited edition-upplagor. Mycket av sortimentet importeras ifrån Japan, där denna typen av objekt är mycket populära och seriekulturen väletablerad. 

Dessa japanska serier kan vara omöjliga att få tag på på andra ställen i New York, och detta är ToyQubes styrka, de smala eftertraktade objekten. Butiken har en tydlig inriktning på vuxna och innehåller även ett galleri där konst både ställs ut och säljs, och avdelningen för kläder och accessoarer är också stor. I de nyligen renoverade lokalerna finns också ett café med ett annorlunda och roligt sortiment. Prova deras popioca topping, kulor fyllda med tapioca pudding, eller en av deras tedrinkar.

Det här är affären för serie- eller tv-spelsnörden, den som aldrig vill bli vuxen, och fantasten som vill hitta en butik av och för likasinnade. Den japantokige kommer att älska leksakssushi och kitschiga prylar. Vem som helst har här chansen att besöka en unik butik, ensam i sitt slag, och det blir en utflykt att minnas.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan