Kidding Around

För den som är ute efter högkvalitativa leksaker är någon av Kidding Around's två butiker i New York det givna utflyktsmålet. Det här är leksaksbutikernas motsvarighet till designmodet, lite högre prisklass men mycket högre kvalitet. Här är det designleksaker och trendig pedagogik som gäller och i sin genre är Kidding Around världsledande med sin butik och även om du inte handlar något är det en inspiration för den som är intresserad av lek och utbildning att strosa bland hyllorna och inspektera utbudet av pedagogiska leksaker och högkvalitativa varor för barn.

Butiken prisas för sina välinsatta och engagerade anställda som gärna hjälper dig igenom leksaksdjungeln och upplevs av många som en mer familjär och äkta atmosfär och upplevelse än de stora leksakskedjornas butiker. För den som inte handlar till sina egna barn går det att fp utmärkt hjälp av dedikerad personal när det ska väljas lämpliga och uppskattade presenter.

Kunderna återkommer ofta när de väl upptäckt Kidding Around och deras utmärkta service och utbud. Butiken har också ett utbud av leksaker med New York-tema för den som vill ha en användbar souvenir med hem.

Företagets hemsida ger en bra översikt och intryck av sortimentet såväl som vägbeskrivningar till de tre butikerna, varav två är belägna på Manhattan.

Öppettider: Måndag - Lördag 10:00 - 19:00, Söndag 11:00 - 18:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan