Boomerang Toys

Boomerang toys är ett färgglatt mecka av pedagogiska kvalitetsleksaker för alla åldrar staplat från golv till tak. På två adresser i New York hittas deras butiker, huvudbutiken i området TriBeCa är inte stor, men otroligt välfylld av leksaker som är av den typen som får barnen att tänka till, lära sig genom att leka, och utvecklas. Hos Boomerang Toys kan du hitta de där leksakerna du inte hittar någon annanstans, de lite udda varorna och unika leksakerna du kommer att vara ensam om att ge bort till jul eller födelsedagen.

Bland butikens sortiment återfinns välkända kvalitetsmärken som Mac Laren, Kettler, Brio och Thomas and Friends, och för nya föräldrar som minns sin egen barndoms favoritleksaker finns klassiska Lego, Playmobil och Slinky. Butiken är fylld av dessa tidlösa leksaker som tåg, bilar, böcker, pussel och badankor i gummi.

Boomerang Toys erbjuder registrering av önskelistor inför barnkalaset för att undvika dubbletter på presentbordet och kan också hjälpa till att sätta ihop presentpåsar för den som vill bjuda sina gäster på något extra under kalaset.

Det här är butiken för dig som gärna spenderar en del pengar på kvalitetsleksaker, och prisklassen är i den övre skalan. Däremot erbjuds professionell och gratis inslagning av presenterna du köper.

Öppettider: Måndag till söndag 10:00 - 19:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan