Babesta

Babesta är butiken där New Yorks hippaste blivande föräldrar registrerar sin önskelista när det är dags för baby shower för att fira den kommande tillökningen. Här hittar man allt man kan behöva och lite till inför födseln och babyns första år och kan få första klassens guidning igenom det stora sortimentet av den erfarna personalen. Butikens vision är att kunna erbjuda något för alla typer av nyblivna föräldrar, från rockstjärnebabyn till hipsterbarnet, något annat än bara rosa och ljusblått. 

Butiken har unika samarbeten med flera designers som skapar barnkläder speciellt för dem, och utöver kläder och skor säljs här möbler till barnkammaren under avdelningen Cribz, barnvagnar och tillbehör som Wheels, allt som behövs kring barnets måltider och bad som Grub'n'suds, och övriga barntillbehör som Gear. Dessutom finns leksaker, böcker och en musikavdelning.

Babesta hyllas av urbana unga föräldrar för sitt alternativa sortiment där man kan utrusta sin bebis med en fin Ramones-t-shirt att stolt bära på dagis istället för sockersöta klänningar, men har ett brett sortiment där det finns något som passar alla smaker. Här finns bebistillbehören du inte visste att du behövde eller önskade dig, och presenten till småbarnsföräldrarna som redan tror att de har allt. 

Öppettider: måndag till fredag 11:00 - 19:00, lördag till söndag 12:00 - 18:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan