Otte

Otte är en lyxig affär skapad för kvinnor med intresse för tidens mode. Den första Otte-butiken startades i Williamsburg, Brooklyn 1999. Sedan dess har Otte expanderat och finns idag på fyra ställen i New York. Den senaste butiken öppnade upp på tredje avenyn, 71:a gatan så sent som sommaren 2012. Konceptet bakom Otte handlar om att erbjuda vackra kläder och accessoarer. Grundaren, Kay Lee, hittar inspiration från resor över hela världen.

Kay Lee väljer omsorgsfullt ut vilka designers som finns representerade i hans butiker. Nya under senaste halvåret är 3.1 Phillip Lim, Alexander Wang, 10 Crosby Derek Lam, Elizabeth And James, Rag & Bone, Thakoon Adition, Vince, McQ Alexander Mc Queen och Otte Signature. Kläderna är inte billiga, men flera gånger under året säljer butiken ut för att kunna ta emot nya kollektioner. På Ottes, otteny.com, hemsida hittar man adresser och datum för utförsäljningar. Man kan beställa kläder via hemsidan, men det är rekommenderat att besöka åtminstone en av butikerna i verkligenheten.

Att strosa runt bland alla vackra kläder som presenteras som tavlor går inte att ersätta med internet. Otte finns på Madison Avenue, på Greenwich Ave i West Village, i Tribeca på North Moore Street och på tredje avenyn.

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan