Darling

En liten affär som intar en viktigt plats i den stora staden. Darling ligger i Meatpacking district i West Village och är känd för sina fantastiska klänningar. Oavsett om det rör sig om studentbalen, bröllopet, cocktailpartyt eller en examen har Darling något att erbjuda. Klänningarna är skapade av såväl lokala nyetablerade designers som välkände märken. I affärens källare finns en hel sektion som rymmer vintageklänningar och andra unika fynd i form av broscher, knappar och smycken.

Butikens ägare Ann French Emonts arbetade tidigare, inte helt förvånande, som kostymdesigner på Broadway. Emonts designar själv en del av kläderna och väljer vad som ska hänga i butiken. Kläder från Darling är drömmar för många kvinnor. Kanske för att klänningar i sig själv skapar en känsla av kvinnlighet. En väldesignad klänning som provats ut gör bäraren vacker och framhäver färger och former som få andra klädesplagg kan åstadkomma.

Priserna hos Darling är på inget sätt hutlösa. Visst finns det dyrare klädesplagg och accessoarer, men det går att hitta riktigt vackra saker till bra priser. Märken och kollektioner visas på hemsidan "darlingnyc.com". Fotona från skyltningen är helt fantastisk. Missa alltså inte Darling nästa gång du reser till New York! Är du uppbokad, se då till att ändra planerna! Darling är något alldeles särskilt!

Öppettider: Måndag - Onsdag 12:00 - 19:00, Torsdag - Fredag 12:00 - 20:00, Lördag 12:00 - 19:00, Söndag 12:00 - 18:00

Kommentarer

Fyll i fälten nedan för att kommentera. Kommentarer kan ta upp till 48 timmar att bli godkända.


Administratör

Bli den första att kommentera den här artikeln.


karta
karta
Förstora kartan